dj_talk_jean

DJ Jean’s security issue

Groot talent van Nederlandse bodem met een typische gevalletje van ‘shit happens’. Dj Jean overkwam het. Maar eigenlijk is dit interview vooral leuk om te zien doordat een oude uitspraak van Jean nog eens ter sprake komt. Jean had er vroeger nog wel eens een handje van om het label ‘arrogant’ te krijgen. Tijdens een interview in die periode deed hij, klaarblijkelijk niet helemaal nuchter, de uitspraak ; ‘ze moeten je wel respecteren, i got the skills you know, techniqually’.

Laten we wel wezen, DJ Jean heeft skills en is verantwoordelijk voor een stukje positionering van Dance in Nederland. Wij vonden hem vooral in zijn IT-periode fenomenaal. Maar Jean is ook maar gewoon Jean zoals blijkt wanneer meneer zijn auto even niet goed in de gaten houdt. We maken een kort uitstapje naar een interview van Tom Staal (Geenstijl.nl) met DJ Jean.

 

  • Renz

    Wat een mannetje blijft het. Maar hij heeft wel gelijk volgens mij, een dj hoeft steeds minder te kunnen, de DJ is een brand en steeds minder een individu met (Jeaaan) skills!

beatsessions.com essential dutch edm platform