soundbits_dennis_van_der_geest

Die gekke Dennis toch

Naamsbekendheid haalt zo nu en dan een naargeestige eigenschap in mensen naar boven. Zoals bij BN’ers die denken dat ze ineens van alle markten thuis zijn. Maar ach, als ze geen BN’er waren geworden door bijvoorbeeld niet die ene studie toneel te kiezen of de sportacademie te skippen, waren ze wellicht alsnog bij hun passie voor muziek uitgekomen.

Zoals bijvoorbeeld Dennis van der Geest, die al jaren laat doorschemeren een enorme drive voor soulfood te koesteren. In dit geval toch een gegeven waar we niet meer omheen kunnen, beste Dennis heeft namelijk een redelijke schare fans weten op te bouwen en dat zit hem niet in zijn kwaliteit om stinkende oksel-guerrilla’s tegen de grond te werken. Nee Dennis heeft serieus een aardig stukje soul in zijn donder en weet dit door middel van podcasts prima de wereld in te helpen.

We hebben Dennis dus ook benaderd met de vraag of hij eens een soul gevoelige -set wil draaien tijdens een van onze Beatsessions. Tot die tijd vragen we je serieus te overwegen om onderstaande podcast eens te beluisteren. Skip de intro want draaien kan Dennis goed, een LOI cursus Engels zou hem echter niet misstaan. Maar daarna gaat het ook goed los! Dennis een diepe buiging voor je prettige kijk op muziek. Wij gaan rustig aan fan van je worden, maar je weet het; een bezoek aan onze studio is vanaf nu mandatory!

beatsessions.com essential dutch edm platform