nieuws_dance_v_2014

Dance Valley 2014

This is it! Supertrots en met een megaharde knal kan UDC jullie de complete line-up van Dance Valley presenteren! Ze hebben de vetste feestmakers wat dance wereldwijd te bieden heeft voor jullie in de line-up gezet om deze bijzondere twintigste editie te vieren!

Wil je dit feest niet missen? Zorg dan dat je erbij bent op 2 augustus en koop je ticket vóór 30 april, tot die tijd kosten ze maar €50 per stuk! Dus…

Be a smart ass, get your ticket!
Na maanden van puzzelen, sets luisteren, managements bellen en natuurlijk naar jullie luisteren heeft UDC wat hen betreft een moddervette line-up weten neer te zetten. Eerder maakten ze al een groot aantal namen bekend en vol trots hebben ze deze lijst aangevuld met heel veel vette extra acts. Een tipje van de sluier… Steve Angello, Tommyknocker vs Amnesys, Los Bandidos, LED (Gregor Salto & Genairo Nvilla), The Partysquad, Thera vs Deetox, Ici sans Merci, Olivier Weiter, Pierce Fulton en als afsluiter Nicky Romero! Samen vieren we deze 20e editie met een bang! De volledige line-up en heul veul muziek staan als een huis op de website. Go check it out! Here comes… the valley fever!

Get the valley vibezzz
Vorig jaar sloot de #1 DJ van de wereld Hardwell de mainstage af met een knallende set waar nog steeds volop over wordt nagepraat. Na een hoop hobbels in de weg is het dan toch écht gelukt.. Hier is de DJ set van Hardwell tijdens #DV2013! Press play & you are A-ok!

Mind you.. see you verrrry soon!

beatsessions.com essential dutch edm platform