nieuw_xxl

Crystal Venue XXL

Wie kent de locatie niet waar eens de naam Happydayzz prijkte aan de buitenmuur en die de afgelopen drie jaar onder de naam Crystal Venue heeft gewerkt?

Een locatie waar veel inmiddels succesvolle formules zijn opgestart en dj’s naam hebben gemaakt.¬†Deze toplocatie aan de Beesdseweg 1A in Culemborg heeft een nieuwe eigenaar gekregen en de nieuwe beleidsmakers hebben een geheel andere aanpak voor ogen. Er wordt al vanaf begin juli keihard gewerkt achter de schermen om de agenda vanaf zaterdag 31 augustus aanstaande in te vullen met geweldige superfeesten onder de nieuwe naam XXL Culemborg!

Het programma zal heel divers zijn maar veel bestaande concepten zullen blijven bestaan. Daarnaast liggen er al verschillende geweldige concepten klaar om iedereen te trakteren op een grote variatie aan evenementen, van house-music tot dikke terror en van club-concepten tot mega-events. De naamsverandering naar XXL Culemborg is niet de enige verandering. Zo kun jij je nu al verheugen op speciale avonden waar zelfs geen entree geheven wordt. In deze tijden van crisis die voor iedereen voelbaar is een aangename verrassing! Ook het interieur, de buitenkant en de zaalinvulling krijgen een grote make-over die nu in volle gang is.

XXL Culemborg heeft in totaal vier area’s, van groot tot klein, die samen klaar zijn voor de meest grootse en uiteenlopende feesten waar in totaal ruim 2600 mensen wekelijks van heerlijke feesten kunnen genieten. XXL Culemborg zal altijd proberen de entreeprijs zo laag mogelijk te houden en wil hiermee een standpunt maken. Feesten moet ook in deze tijden voor iedereen betaalbaar blijven! Het advies is om vooral de website www.xxl-culemborg.nl in de gaten te houden. Er staan al heel veel spannende thema-avonden klaar met voor elk wat wils. Zo zal de locatie die eens beroemd was om haar feesten op zondag dit vanaf oktober ook weer gaan programmeren. En ook is er een Afterparty op zondagochtend in de maak, genoeg reden op XXL Culemborg te blijven volgen.

Grand Opening
Het openingsfeest, de Grand Opening van XXL Culemborg, zal gehouden worden op zaterdag 31 augustus, en is voor iedereen geheel gratis. Er zullen twee area’s gevuld gaan worden met artiesten die een opzwepende mix van allerlei soorten dance en house ten gehore zullen brengen. In de main zullen onder meer mister Latin Village D-Rashid, en de nieuwe Nederlandse female sensation Psiertje (die als resident dj van niemand minder dan de Jackson familie bekend staat) hun opwachting maken. Maar ook bijvoorbeeld dj Stephen die ooit begon als resident van discotheek iT zal iedereen op zijn draaikunsten trakteren. Aangevuld zullen deze helden worden met het aanstormende talent Marvelous K en ook zal voor het eerst Sofia Valentine met haar man, de legendarische Quintin de Rozario, een unieke Back2Back set neerzetten.

De tweede area zal door DJ’s Unlimted gepresenteerd worden met een selectie van hun artiesten, die alles van Urban tot House zullen draaien. In totaal biedt de Grand Opening je dertien artiesten en veel acts waaronder sexy danseressen, paaldanseressen, jacuzzi, strippers en te veel om op te noemen! En dat allemaal zonder dat je daar een cent voor neer hoeft te leggen!

Main-Room:
D-Rashid
Stephen (iT)
Psiertje
Sofia Valentine vs Quinten de Rozario
Marvelous K

DJs Unlimited Room:
Marvelous K
J*ME Faith
Giancarlo
Dirtyrockers
Brandnew und Grande
Mc Vocab

beatsessions.com essential dutch edm platform