nieuw_mindcontroller_2015

‘classic-proof’ line-up voor Mindcontroller 2015

Op zaterdag 28 februari transformeert Art of Dance de Hemkade in Zaandam in een ware early en millenium-hardcore tempel. Verdeeld over vier area’s zullen ruim 20 artiesten je early hardcore hart hier sneller doen slaan. Wil je vast een voorproefje? Beluister de eerste Mindcontroller 2015 podcast door Bass-D!

Line-up
Ook dit jaar komt Mindcontroller weer met een “classic-proof” selectie van artiesten. Van early-rave tot aan millenium hardcore, van oldschool tot freestyle, alle genres worden vertegenwoordigt. Verwacht ultieme party tunes van Darkraver en Mental Theo, millenium sounds van Millennium Mayhem en Promo en dikke sets van Ruffneck & Jappo.

Als kers op de taart zal Pavo zijn eigen freestyle stage hosten, met een 5 uur lange set waar geen retro geluid in zal ontbreken! Check de volledige line-up voor Mindcontroller hieronder:

Mainstage
Darkraver
Ruffneck
Mental Theo
Promo
Bass-D
Millennium Mayhem
Flamman & Abraxas
Vince
Hosted by MC Nolz

Room 180
Jappo
Predator
Chosen Few
Buzz Fuzz
Sequence & Ominous
Hosted by MC Syco

Freestyle
Pavo

Forgotten tunes
Mercenary
The Menace
Backfire

Tickets voor Mindcontroller zijn verkrijgbaar voor slechts €15,00 via www.artofdance.nl en alle Primera winkels in Nederland. Zorg dat je er op tijd bij bent: vorig jaar was Mindcontroller volledig uitverkocht.

beatsessions.com essential dutch edm platform