nieuw_li_z_show

chicks with decks

Beatsessions heeft in het verleden mooie interviews afgenomen bij echte Chicks with Decks en wij zetten deze trend graag voort! Hoewel wij diverse mails hebben ontvangen leggen wij het concept toch nog graag eenmaal uit.

CHICKS WITH DECKS

Primair zijn wij op zoek naar dames die wel van wanten weten en een flinke weg hebben afgelegd om te komen tot waar ze vandaag de dag staan. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de grootste podia in Nederland zijn bezocht, wel verwachten wij een goed verhaal dat de weg naar het (wellicht respectievelijk) succes goed beschrijft.

Om hier wat mooie voorbeelden van te geven gaan we terug naar de interviews met;
MissQQless, DJ LoezLe en natuurlijk het onvergetelijke interview met Li-z dat heel wat teweeg bracht in DJ-land en voor de genadeklap van BNN’s geflopte ‘Beauty and the Beat’ zorgde. (geen dank)

DUS

Ken jij of ben jij een vrouwelijke DJ die niet terug deinst voor het mannelijke geweld in de scene, een dame met pit die een SL1200 opvreet alsof het niets is én begrijpt dat de looks onderschikt zijn aan een rete goede performance? Dan is het de hoogste tijd om ons te contacten op Beatsessions HQ!

Stuur je email naar info[at]beatsessions.com, wij verzorgen een goed interview en zetten je in een kleurig zonnetje!

beatsessions.com essential dutch edm platform