nieuws_schedule

broadcast planning

Het komende half jaar staat onze planning weer bol en vol met bijzondere radioshows. We hebben goed geluisterd naar de behoefte die leeft onder de liefhebbers van Beatsessions en daarmee zijn we tot de volgende vier shows gekomen die elk hun specifieke geluid hebben.

Vrijdag 22 maart / Beatsessions Ft. Invinceable.

DJ Vince en zijn maat DJ Sceletor brengen tijdens deze liveshow het allerbeste van (early) hardcore. Per show worden diverse artiesten uitgenodigd om hun kijk op deze muziek te verwoorden via de draaitafels.

Vrijdag 5 april / DOTF radio

Terug van weggeweest presenteert DJ Sneaky-D deze tweemaandelijkse DOTF radioshow. Het is Oldschool in de meest ruime zin des woords dat de klok slaat op deze avonden.

Vrijdag 19 april / Sticky Green Label Night

DJ Wotax en Joost Toast van het label Sticky Green brengen een eigen radioshow waarmee ze zich op Techno en Tech-House zullen richten.

Vrijdag 3 mei / Beatsessions radio

Bekende en minder bekende hedendaagse en verfrissende nieuwe stijlen worden gebracht door Maurits in zijn Beatsessions radio show.

Alle shows starten op de vrijdag rond de klok van 20.00 en eindigen om 00.00. De streamlink tref je tijdens de avond op deze website als ‘Tune In’ button. Mocht je interesse hebben om je muzikale aandeel te pakken in een van deze shows, contact ons dan gerust even!

beatsessions.com essential dutch edm platform