nieuws_schedule

broadcast planning

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor dikke tunes op Beatsessions.com en nodigen wij het label Sticky Green uit die een eigen show zal brengen vol techno klanken. Om je gelijk even heads up te geven voor wat betreft de komende maanden volgt hier een update van de broadcast planning;

Vrijdag 19 april / Sticky Green label night.

Zoals aangegeven de eerste show van Sticky Green die volledig in het teken zal staan van techno volgens het geprezen Sticky Green label!

Vrijdag 3 mei / Beatsessions Ft. Invinceable

DJ Vince en zijn maat DJ Sceletor knallen tijdens deze show onverwoestbare hardcore tunes tot op het bot. Zij nodigen diverse gast DJ’s uit die hun kijk op hardcore volledig zelf mogen bepalen en brengen.

Vrijdag 17 mei / Beatsessions Ft. Stichting Umleitung

Stichting Umleitung; De mannen die tech-house ademen en leven, nemen je tweemaandelijks mee op hun muzikale trip tijdens een 4 uur durende live show.

Vrijdag 31 mei / Beatsessions Ft. DOTF Radio

Terug van weggeweest, DOTF Radio. De beste oldschool sounds waarbij de nadruk ligt op de vergeten B-kantjes.

Alle shows starten op de vrijdag rond de klok van 20.00 en eindigen om 00.00. De streamlink tref je tijdens de avond op deze website als ‘Tune In’ button. Mocht je interesse hebben om je muzikale aandeel te pakken in een van deze shows, contact ons dan gerust even!

  • Rogier

    Dat ziet er allemaal weer verdomd goed uit gasten!

beatsessions.com essential dutch edm platform