nieuws_woodstock_brand

Brand verwoest volledige inventaris strandtent Woodstock

Een brand op camping Bloemendaal in Overveen heeft maandagavond de inventaris van strandtent Woodstock 69 in de as gelegd. Aan het begin van de avond, rond 19.00 uur, brak door nog onbekende oorzaak een brand uit op de parkeerplaats van de camping aan de Zeeweg. In de winter wordt dat terrein gebruikt om strandtenten op te slaan. ‘De andere containers konden we redden, maar van Woodstock 69 is alles in vlammen opgegaan,’ vertelt een woordvoerder van de Veligheidsregio Kennemerland.

Hij sprak met een van de eigenaren van de onder Amsterdammers mateloos populaire strandtent, die volgens hem ‘erg aangedaan’ is. ‘Er zit jaren werk in, vertelde hij mij. De spullen komen van over de hele wereld.’

Bedrijfsleider Marloes van Elteren kan op dit moment nog niets kwijt over de gevolgen die de brand heeft voor de strandtent. ‘We gaan zo met de vier eigenaren samen zitten om te bespreken wat we nu gaan doen.’

Op Facebook is het volgende bericht geplaatst door Woodstock 69:

Gisteravond (18 januari) is er een grote brand geweest op Camping Bloemendaal waar Woodstock 69 in de winter staat opgeslagen. Hierbij is een groot deel van het paviljoen en de volledige inventaris van Woodstock 69 in vlammen opgegaan. Wij waren druk bezig met de voorbereidingen voor aankomend seizoen en stonden op het punt om te gaan bouwen. Deze brand komt dus als een enorme tegenslag. We zijn allemaal erg geschrokken en enorm aangeslagen. Het voelt heel onwerkelijk en machteloos om ons ‘huis’ in vlammen te zien opgaan en niets te kunnen doen.

Maar wij zouden Woodstock 69 natuurlijk niet zijn als we er niet alles aan gaan doen om hier van te herstellen, zodat we zo snel mogelijk onze deuren weer kunnen opengooien voor jullie!

Wij willen iedereen enorm bedanken voor de lieve berichten en al het medeleven. Jullie steun is echt hartverwarmend!

Wij gaan ons nu vol concentreren op de wederopbouw van Woodstock 69 en houden iedereen op de hoogte van de vorderingen via ons blog op de website.

Laatste nieuws: aangezien het waarschijnlijk lang duurt voor de verzekering uitkeert zijn klanten een Crowdfund.­nl gestart.

beatsessions.com essential dutch edm platform