dj_talk_bitwig

Bitwig studio

De drempel naar het produceren van muziek ligt tegenwoordig steeds lager door de uitmuntende software die hier voor uitkomt. En hoewel Ableton Live lange tijd marktleider was binnen het beschikbare aanbod verschijnt nu een nieuwe speler op de markt.

Bitwig Studio lijkt de ultieme tegenhanger van het vertrouwde Ableton Live te gaan worden. Sinds de aankondiging van Bitwig Studio staat het internet op zijn kop want zelden was er zoveel focus op de release van een nieuwe DAW. Prima marketing dus, so far so good.

Het illegaal downloaden van dit soort software streeft zijn doel voorbij. Je zult support nodig hebben en je wilt aanspraak maken op de laatste updates. Daarnaast moet dit soort software bovenal stabiel draaien op je PC of Mac. Vergeet dus alles dat illegaal ruikt of ademt, en ga voor een officiƫle licentie. Maar of je je zuur verdiende centen wilt besteden aan Bigwig Studio blijft de hamvraag. Daarom vandaag even een zeer uitgebreide hands-on. En om het alvast maar te verklappen, wij op Beatsessions HQ zijn erg te spreken over dit nieuwe pareltje!

Je vakantiegeld geef je natuurlijk uit voordat je het binnen hebt, en daarom verwijzen we je graag naar de nummer 1. reseller van Nederland: Tonecontrol.

beatsessions.com essential dutch edm platform