nieuws_dj_collectief

Before.Now.After

Dj’s die samen een groep vormen zijn niet nieuw, vraag maar aan de heren van de Swedish House Maffia of Housequake, en nu heeft Nederland er een nieuw collectief bij. Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks vormen samen het collectief Before.Now.After en gaan onder die naam muziek uitbrengen en samen optreden.

De officiĆ«le kick-off gebeurt met twee feesten in Amsterdam op oud- en nieuwsjaarsdag. Het viertal is al jaren buiten het podium bevriend en de dj’s worden ook regelmatig geboekt voor dezelfde festivals. Daarom bundelen zij nu hun krachten. Eelke Kleijn scoorde vorig jaar nog een hit met Ein tag am strand en is momenteel regelmatig te horen met Mistakes I’ve made.

De eerste studiosessies van de groep staan gepland. De tracks die daaruit voortkomen, zijn tijdens optredens te horen. Weiter en Kleijn presenteren wekelijks in de zaterdagnacht om 1:00 uur een radioshow op Slam!FM. Ze worden dan bijgestaan door Schiks en Miss Melera en ook dat programma draagt de naam Before.Now.After.

beatsessions.com essential dutch edm platform