nieuw_i_want_you

beatsessions zoekt creatievelingen!

Terwijl je wellicht nog het hardnekkige onkruid met een overleden keukenmesje uit je tuin schraapt, staat de winter alweer keihard voor de deur! We gaan richting de laatste weken van het ‘oude’ jaar en maken ons op voor een frisse start in 2014.

Ook het nieuwe jaar starten wij met onze rotsvaste sponsor Tonecontrol.nl. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, de komende zes weken is er werk aan de winkel en staat er een verbouwing van onze studio booth op de agenda.

Het beluisteren van onze shows is tof, maar zoals blijkt uit de vele reacties willen jullie ons ook zien draaien. Prima, dat gaan we regelen! Maurits leeft in en met video broadcast apparatuur, komt goed.

Belangrijker; we willen dit jaar nog één onvergetelijke liveshow brengen. Hierbij hebben we jouw hulp nodig…

Beatsessions is op zoek naar de vingervlugge turntablist en de creatieve midi-goochelaar. Dikke freestyle beats die door jou worden gebracht op een onnavolgbare wijze. Uitgangspunt is dat creativiteit niet zozeer is gebonden aan oude of nieuwe school. Wij zoeken de perfectionisten, de mannen of dames die ongeacht de gekozen equip laten zien hoe ver ze kunnen gaan met deze middelen.

Voel je je aangesproken? Twijfel geen moment en neem contact met ons op, of breng ons in contact met de juiste mensen.

Samen gaan we een onvergetelijke live-show brengen.

The crew.

  • Eddie

    Nou volgens mij moet je dan bij Li-z zijn, die staat regelmatig met knipperende lampenkastjes op het podium!

beatsessions.com essential dutch edm platform