nieuw_thowback

BEATSESSIONS THROWBACK

Vandaag duiken we weer even terug in onze archieven, want los van alle nieuwtjes en radio-shows die we brachten zijn er pareltjes van columns afgeleverd. Met vandaag in de spotlight de allereerste column op Beatsessions, geschreven door Alt10.

MIJN EX BUURVROUW

Eindelijk! Ze is weg! Is het me toch gelukt, met wat hulp van mijn Duitse buren boven haar.

De trut, te laf om even een trap naar beneden te lopen om te vragen of het wat zachter mag. In plaats daarvan stonden de mannen in blauw regelmatig om 10 uur voor de deur. Vaak stonden de beste heren met pet dan ook een beetje ongemakkelijk voor mijn deur te vragen wat ik aan het doen was op dit christelijke tijdstip. Uiteraard vertelt de politie niet wie de melding heeft gedaan, in verband met privacy.

De volgende ochtend voor de deur vroeg ik aan mijn buurvrouw of zij misschien de schuldige was. Ze schudt nee, maar haar hoofd kleurt goed bij haar lichaam, dat van een vadsige vleestomaat. In mijn vriendelijkheid vraag ik haar toch om gewoon even aan te kloppen als er iets van overlast is. Dat doe ik immers ook bij haar, als haar tenen als hotdogworstjes in stilettohakken zitten gepropt en ze stampend over haar laminaat rond rent, zo stel ik me voor.

Ook mijn Duitse buren hadden last van haar autistische aanpak om belastinggeld in werk te zien. Het zijn twee muzikanten, iets met singer/songwriter ofzo? In ieder geval twee akoestische gitaren en een computer speaker setje dat net voldoet voor crappy youtube filmpjes. Hoe kan je daar nou last van hebben? Hoe laat zou ze 112 bellen als de blauwe brigade al om 10 uur voor mijn deur staat, heeft ze het telefoonnummer voorgeprogrammeerd?

Eindelijk, de bitch is weg! En ik neem het er effe lekker van en de stereo gaat nu helemaal voluit. De bass knop van -8 terug naar +4 en ik zet wat UK hardcore op om het te vieren (desbetreffende plaat onderaan).

Dan wordt er aangeklopt…

Ik verwacht het ergste…
Het is mijn nieuwe buurvrouw die zich voor komt stellen…
Ze ziet mijn DJ gear staan…
“Ow ben je DJ? Wat leuk! wat draai je zoal?”

Alt10

beatsessions.com essential dutch edm platform