nieuw_dotf_show

Beatsessions = Recruiting!

Ondanks onze kleine zes maanden bestaansrecht zijn wij serieus op zoek naar DJ’s die het verschil kunnen maken. De mannen van Sticky Green verzorgen bij Beatsessions de Techno daar waar Stichting Umleitung de omweg naar Tech-house vormt.

DJ Vince gaat met zijn show Invinceable over de (early) hardcore maar.. het verleden blijft ons achtervolgen want klaarblijkelijk is er gewoon behoefte aan oldschool. Onze Mar is daarom op zoek naar juiste DJ’s voor zijn show; DOTF-sessions!

“Ik zoek DJ’s die van de ‘oude stempel’ zijn en bij oldschool niet direct denken aan early hardcore. Detroit Techno, Chicago house, hiphouse of gewoon lekkere onbekende oude rave sounds. Het is lastig om dit zo in een paar woorden samen te vatten. Neem de muziek van Club IT, combineer dat met Parkzicht en geef het een vleugje ‘For Those Who Like To Groove’ zonder het té hardcore te maken. Ik zoek dit soort DJ’s, en natuurlijk kunnen jonge gasten of meiden ook best van de oude stempel zijn qua draaien. Ik wil eens per twee maanden een dedicated show brengen die in het teken staat van deze verloren muziek met een dikke knipoog naar het DOTF van vroeger. Uiteraard bestaat mijn voorkeur om iedereen met vinyl te laten draaien. Wel wil ik op voorhand melden dat DJ’s die zichzelf belangrijker vinden dan de muziek, beter een ander concept kunnen zoeken. Liefhebbers only!”

Om je een idee te geven van hetgeen we ‘ongeveer’ zoeken qua muziek-style:

Voel je je aangesproken contact ons dan even met je motivatie.

beatsessions.com essential dutch edm platform