nieuw_sticky_umleitung

beatsessions radio

Naast het brengen van scene gerelateerde content en af en toe wat gebitch over de zaken die beter kunnen, maken wij ook radio met ons collectief. Dit doen we om de twee weken live vanuit onze studio in het Rotterdamse op de vrijdagavond.

Door ons gebrek aan oogkleppen zijn we vrij mondiaal in de aanpak; van tech-house tot techno en van funky progressive tot de soms wat oudere house klanken. Alles komt voorbij maar uiteraard richten we ons per show wel op een bepaalde stroming. Dit maakt onze shows niet altijd voor iedereen interessant maar dat is niet erg, wie de schoen past trekt hem aan. Zo ontvangen wij vandaag twee labels die beide redelijk uniek zijn te noemen.

Stichting Umleitung, deze pasgeboren knabbel en babbel van de tech/deep house scene brengen heerlijke diepe sounds die je raken en je bij blijven. Beatsessions residents van het eerste uur. Het gaat voor de wind met deze mannen gezien de boekingen in binnen en buitenland.

Sticky Green, het label dat zich richt op de zware en lichte variant van techno. Ze kwamen eerder al eens op bezoek in onze studio en gaan in de nabije toekomst een 2-maandelijkse eigen show hosten via Beatsessions. Het label biedt zelf ook regelmatig een podcast ter download aan en met de wetenschap dat releases als ‘Limietloos EP (Kjeld Langeveld)’ en ‘Surly Molecule EP (Realsortis)’ binnenkort via Beatport zijn te verkrijgen, timmeren ze goed aan de weg!

Ofwel, alle reden om vanavond rond de klok van 20.00 in te tunen op onze live stream. Rond dat tijdstip verschijnt een ‘TUNE IN’ button op deze site.

Join the sounds of Beatsessions.com!

  • Renz

    Vriendin gaat naar haar ouders, ik zit vanaf 20:00 paraat!

beatsessions.com essential dutch edm platform