nieuws_vakantie_2014

Beatsessions is op vakantie!

Een kleine twee jaar houden wij dit weblog alweer staande. Ruimte voor nieuwe muziek en aandacht voor het oude zal daarin altijd blijven. Een klein maar vooral dedicated team verzorgt de juiste nieuws-items, columns maar ook hele toffe Weekenders!

Met een sponsor als Tonecontrol.nl is dat ook niet lastig, de drive is groot en het enthousiasme volop aanwezig. Maar het is nu tijd voor een welverdiende zomervakantie, even de beentjes strekken op het strand van Ibiza. Natuurlijk laten we jullie niet in de steek, zodoende zal onze ‘Weekender’ –Kinguin het fort bewaken. Verwacht items die eens helemaal anders zijn, dit met de smaak en passie van zijn vrijdag blogs.

Met de voetjes in het zand gaan wij ondertussen nadenken over nieuwe muzikale concepten, de vraag of bijvoorbeeld DOTF radio nog eens een reanimatie nodig heeft en hoe we antwoord kunnen geven op de veel gestelde vraag; het uploaden van muzikale content. Daarnaast is het tijd voor een frisse nieuwe look op dit web initiatief.

Maar we gaan eerst eens de koffers pakken, de half dode hortensia bewateren en met een schuin knipoog het land waarin Voetjebal dit jaar groots was, gedag zeggen.

Wel een gemeende oproep: DOTF lovers … (en vooral DJ’s) laat even van je horen! De kans op een maandelijks nieuw DOTF concept hangt in de lucht. Daarbij is kennis van zaken nodig, vooral in de hoek van oldschool.

Dus draai, praat of leef je Oldschool? Contact ons via info[at]beatsessions.com

Rest ons te zeggen, “prettige zomervakantie”, tot later en tot Beatsessions!

beatsessions.com essential dutch edm platform