nieuws_sticky_green

Beatsessions invites Sticky green!

Welkom bij het Beatsessions van 2013, want we gaan gewoon weer keihard radio maken! Een kort overzicht;

We starten dit jaar met onze eerste live-show op vrijdag 11 januari, deze show staat in het teken van techno. Wij draaien letterlijk en figuurlijk al wat jaartjes mee en DJ Wotax is voor ons dan ook geen onbekende. Een goede vriend uit de mooie tijd van toen. Als onderdeel van het label Sticky Green vormt hij vandaag de dag een schitterend offensief in de wereld van techno waarbij creativiteit, samenwerking en producties, key zijn voor het bewezen succes. Als opbouw naar het hardere techno geweld zetten wij 50% van het zo geliefde Stichting Umleitung in; Steef! De verdere line-up tref je later deze week.

Normaal gesproken is het om de twee weken bingo met de ‘knabbel en babbel’ van het Nederlandsche internetz radio; Maurits en Marc. Maar Marc ligt eind deze maand op de operatie tafel en zodoende moeten we wat datums verschuiven. Na 11 januari tref je ons pas weer op 1 februari, en hoe! In deze show bezoek van DJ Smurf uit de UK. Zeker niet geschikt voor de gevoelige oortjes en vooral bedoeld voor de liefhebbers van het industriële. De line-up vormen we de komende tijd maar tegen het eind van deze maand brengen we jou alle heads-up die nodig zijn. Waarom al deze Partyflock deeplinks? Simpel, Beatsessions en Partyflock gaan elkaar een handje helpen.

Nog een kleine opmerking, onze podcast pagina is op dit moment alles behalve compleet. Mixcloud bleek dit jaar de mindere partner in crime, dit lossen we de komende dagen op.

 

  • Renz

    Zal eens tijd worden Beatsessions, techno IT is. 20.00 neem ik aan?

  • http://www.facebook.com/lars.tindal Lars Tindal

    Let’s go techno!!

  • Robert

    Bring the noise! Oude techno, of nieuwe kraak-treintje-piep dingen?

  • wotax
beatsessions.com essential dutch edm platform