nieuw_smurf3

Beatsessions invites DJ Smurf

Vrijdag 1 februari zullen wij weer van ons laten horen vanuit de Beatsessions radio studio! Ditmaal wederom een bijzondere uitzending met bezoek uit Engeland. Zoals iedereen ondertussen wel weet bestaat er een directe link tussen het voormalig DOTF en het hedendaagse Beatsessions.com. De verschillen zijn enorm maar soms moeten we weer even terugschakelen, zoals we dat ook zullen doen met DJ Smurf die aanstaand weekend weer een bezoek brengt aan Nederland. Deze grootse artiest was kind aan huis bij DOTF en alleen al voor de gezelligheid laten we deze kans natuurlijk niet schieten.

Een avond vol rauwe harde geluiden. Van techno tot industrial en uiteindelijk de ‘core’ van Smurf: frenchcore. Maar DJ Smurf gaat de avond niet in zijn eentje vullen, er is versterking van DJ Maynor die toevallig ook weer op het GGM-label fijne tracks uitbrengt!

Join ons gezellige samenzijn gedurende vier uur lang. We starten rond 20.00 en sluiten af tegen middernacht, de gouden button die je helpt naar de stream tref je as vrijdag 20.00 op deze site.

Tot dan!

  • Stinger

    The smurfynatorrrrrrrrr in the house!

beatsessions.com essential dutch edm platform