nieuw_unvinceable

Beatsessions ft. Invinceable

Begin deze maand brachten wij het heugelijke nieuws over DJ Vince die zich aansluit bij ons Beatsessions collectief. Eerder al bezocht Vince een van onze radio shows en dat smaakte naar meer. Tijd dus om deze ongekroonde koning van de hardcore een eigen show te geven.

Het zal geen verassing zijn dat Vince zich met zijn eigen show Invinceable gaat storten op (early) hardcore. Om het gevoel van ‘toen’ te onderstrepen zullen de gast DJ’s enkel met vinyl draaien. Maar wie kan het concept beter uitleggen dan Vince zelf:

Ik heb in het verleden diverse radioshows bezocht en daar een set gedraaid waaronder Thunderdome Radio, Masters of Hardcore Radio en DOTF radio. De laatste, DOTF radio, daar kwam ik regelmatig. Als ik daar draaide dan fungeerde ik ook deels als co-host. Zelf een show maken heb ik nog nooit gedaan, ik zie dat als een uitdaging.

De show die ik ga brengen bij beatsessions.com zal een show worden die gevuld wordt met hardcore, maar dan in de breedste zin van het woord. Ik zal dus ook diverse gast dj’s uitnodigen die helemaal hun eigen invulling mogen geven aan wat zij verstaan onder hardcore. Ik zal de show gaan hosten met mijn maatje DJ Sceletor. Hij zal in principe iedere show aanwezig zijn. Naast hem zal ik diverse dj’s aanspreken of ze interesse hebben om een setje te draaien.

Tijdens de shows wordt er uitsluitend met vinyl gedraaid. Vinyl is waar het allemaal mee begonnen is, de feeling van het draaien met vinyl is door geen enkel ander medium te evenaren. De eerste show zal plaatsvinden op 22 maart, de show zal vooral gaan om de muziek dus er wordt voornamelijk muziek gedraaid met daar tussen in korte interviews met de aanwezige dj’s. Of er vaste items gaan komen is nog niet bekend, hier wordt nog aan gewerkt.

Tijdens de show zullen we in ieder geval wel dieper ingaan op onze kijk op Hardcore, muziek, dj’s, hokjes en alles wat daarmee samenhangt.

Noteer dus in je agenda: 22 maart, Beatsessions Ft. INVINCEABLE.

 

beatsessions.com essential dutch edm platform