nieuws_vinyl

Beatsessions.com

**STICKY**
Welkom op Beatsessions.com! Het hoe, wat en vooral waarom? We leggen het je graag uit.

Een DJ gezelschap dat het tijd vond om de handen ineen te slaan, that’s us! We brengen gewoon een website die er moet zijn, vinden wij. Nieuwe techniek is bijna niet meer bij te houden, wij gaan je helpen om het overzichtelijk te houden. Daarbij maken we ook tweemaandelijks radio, ideaal voor de vrijdagavond! Alles luchtig maar met een scherp randje. Denken in hokjes daar doen wij niet aan. Op deze website tref je ‘from A to Z‘, en dus techno maar ook snoeiharde vergeten rave.. om maar een voorbeeld te noemen. Ook al staat dit initiatief nu nog in haar kinderschoenen, de achterban is waar wij onze kracht uit putten. Kijk wat rond en plak gezellig aan!

Wij vinden het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen en kennis te delen, neem dus deel aan de discussie en maak een ‘DISQUS’ account aan. Check ons menu – ‘REGISTREER’.

De komende periode zullen wij ons richten op het uitbreiden en verbeteren van deze website. Daarnaast plaatsen wij dagelijks nieuwe content.

Aangenaam!
BEATSESSIONS.COM | essential dutch edm platform

 • Gerald

  Grootse klasse dit initiatief!

 • Francois

  Mar je kon het niet laten he! PHAT!

 • Claudia

  Marc en Maurits, Gefeliciteerd met jullie nieuwe website! Hard werken, veel tijd en nu hebben jullie wel iets om trots op te zijn en dat ben ik ook op jullie! Heel veel plezier ermee! Dikke knuffel van mij!

 • Renz

  Gefeliciteerd met jullie site, kende het al van het radio gebeuren. Ziet er goed en overzichtelijk uit, wanneer komt de volgende radio show weer?

 • beatsessions

  @Renz, vrijdag 19 oktober is er een nieuwe Beatsessions live show.

 • freakje

  Gefeliciteerd! Keep u da good workz

beatsessions.com essential dutch edm platform