nieuws_2015

Beatsessions 2015

Zo, alle lege flessen ondertussen gedumpt in de glasbak en voorzichtig weer aan het werk geslagen? Zoals je merkt hebben wij de jaarwisseling ook doorstaan en zijn met frisse moed weer achter de PC’s gekropen! 2014 was een muzikaal succesvol jaar, dat mogen we wel stellen.

Dit nieuwe jaar staat ook weer bommetje vol mooie evenementen en in het bijzonder geweldige festivals, want ja.. wij zitten met onze gedachte natuurlijk alweer bij de buitenfeestjes. Zo rond 20 maart ontpopt de prachtige lente zich en niet veel weken later brengt Beatsessions vanuit de jaarlijkse traditie de DOTF Reunion! Voor laatst genoemde zijn de voorbereidingen alweer in volle gang en tref je binnenkort de flyer en overige informatie.

Verder mag je dit jaar weer de nodig party updates, scherpe columns en info over de beste studio tools verwachten. Ook staan er weer interviews in de planning met vrouwelijke schoon dat wel raad weet met een stel draaitafels en een mixer! Geven we dit jaar weer kaarten weg voor de fijnste feestjes en blijft Kinguin jouw weekend inluiden met zijn Weekender. Genoeg reden om dit web-initiatief scherp in de gaten te houden.

Achter de schermen experimenteren DJ’s Stylo & Sneaky-D onder de noemer ‘Novatik’ met verfrissende tunes, zoals bijvoorbeeld vers van de pers:

Tot, de volgende update!

beatsessions.com essential dutch edm platform