nieuw_li_z_show

beastsessions with Li-z

Zorg dat je aanstaande vrijdag 4 oktober rond de klok van 20.00 achter je speakers zit gekluisterd, Beatsessions radio maakt een eenmalig uitstapje genaamd Beastsessions!

Binnen ons team loopt een kleine dame rond die met recht een beest mag worden genoemd, haar naam is Li-z. Vanuit een ditmaal kleine intieme setting zal Li-z laten horen hoe muzikaal divers onderlegd ze is en daarbij wordt ze bijgestaan door Sneaky-D. Verwacht veel oldschool maar schrik ook zeker niet als het geheel een tandje sneller gaat. Li-z is een dame vol verassingen en Sneaky-D heeft de belofte gemaakt om ook met wat speciaals op de proppen te komen. Voor het ‘hoe en wat’ luister je natuurlijk gewoon morgenavond naar de show van 20.00 tot middernacht. Zet dit tijdsslot in je agenda, informeer je vrienden en maak er, zoals dat vaak gaat een gezamenlijk vet Beastsessions avondje van!

Het beluisteren van de show doe je door in te loggen via de ‘Tune in’ button die verschijnt op deze website zodra de show start. In onze player heb je overigens alle gelegenheid om onderling te chatten met elkaar. Verzoekjes en of feedback lezen wij op de achtergrond mee en indien toepasbaar pakken we je feedback op en bespreken deze ‘on air’. Heb je vragen aan Li-z, aarzel niet en stel ze per chat.

Tot morgenavond 20.00, tot Beastsessions!

  • Ron

    Vet, zal wel weer van helemaal links naar helemaal rechts gaan. present

beatsessions.com essential dutch edm platform