dj_talk_winner

And the winner is..

Gisteravond was ons team gezellig bij elkaar, we hadden wat te vieren. Twijfel alom, gaan we toch nog even kijken naar Beauty and the Beat? De nieuwsgierigheid wint het uiteindelijk en dus gaat de televisie aan en klimt Maurits op het dak om daar de antenne op Hilversum te richten.

Cola en chips bij de hand, daar gaan we. Oe jee net iets te laat, de eerste beelden zijn die van rinus Chanel die in het zwembad springt van een aangename villa. ‘Kom maaiden, bommetjuh’. Dat begint weer lekker.

Maar er is ook goed nieuws want Failerio heeft het zinkende schip alvast verlaten en gelukkig kan onze rots in de branding Sjeazy Pearl nog altijd lachen. De ‘maaiden’ gaan eerst lekker wat setjes draaien in diverse kleine locaties. Schijnbaar neemt een van de eigenaren van zo’n club de boel ook niet al te serieus, deze dude staat -keihard- te gaan en BNN lijkt onze tip over Spuiten en Slikken iets te serieus te nemen. Maakt niet uit, we gaan door. Tijd voor een logo voor de dames! Sjeazy Pearl pakt het goed aan en flirt eerst een beetje met haar uitvoerende DTP’er, slim want mevrouw gaat er met een retevet logo vandoor alla swarchkopf. Tussendoor ook nog even de eerste eliminatie ronde van deze finale; de tweeling mag naar huis en zit in hetzelfde vliegtuig als rinus Chanel.

Now we’re talking, plaatjes draaien op een Tango dans. Best lastig en heel iets anders dan een bruisend publiek vermaken. Nog eenmaal het mes in de groep en we blijven over met Sjeazy Pearl, Daani en Marlicious. Dit driekoppig team is gewoon pro en dus een spannende laatste ronde waarbij de dames eindelijk eens op vol gas mogen draaien, drie kwartier lang per persoon.

Deze drie meiden komen er allemaal wel maar er kan er maar één de winnaar zijn. Mocht je niet behoren tot een van de 66.000 (are you fucking kidding me?) kijkers van gisteravond, dan hierbij de onthulling van BNN’s kaskraker 2013:

Sjeazy Pearl namens Beatsessions van harte gefeliciteerd met je zwaar verdiende overwinning!

  • Renz

    De terechte winnaar hoor

  • Vinyl_Vinnie

    Niet gezien, ga het niet kijken. De eerste 2 afleveringen gezien. Toen kon ik niemand aanwijzen, je hoort niets van de techniek. Ik heb alleen 3 of 4 keer gezien dat het geluid uitvalt. Dat is toch een criterium dat je er niet in hoorde te staan.

    Ben trouwens helemaal klaar met dat talentenjacht gedoe. Yawn.

beatsessions.com essential dutch edm platform