nieuws_benny

5 Uurs set van Benny Rodrigues in Toffler

Zaterdag 5 september is het weer tijd voor een ouderwetse Benny Rodrigues 4 U avond in de tunnel met een 5-uur durende set van de ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven!

Met zijn onvoorwaardelijke passie voor elektronische muziek is het altijd weer een verrassing wat je op je bord gaat krijgen met deze man achter de draaitafels. Een garantie die je wel hebt, is dat het intens wordt en dat je de nodige dosis dance-opvoeding om je oren krijgt geslagen waarbij zo’n beetje alles binnen het brede spectrum van house en techno de revue kan passeren.

Benny Rodrigues 4U – Toffler Rotterdam (6-9-2014)

Afgelopen zomer was Benny Rodrigues ook weer een veel geziene artiest op de nodige festivals. Zo was hij te bezichtigen op o.a. Loveland, 18Hours, Toffler Festival, A day at the park, Verknipt, Dance Valley en OHM. Verder staat hij de komende maand nog op Valtifest, DSTRCT Beach Edition en Rotterdam Outdoor. Nu ook de indoor evenementen weer volop gaan beginnen, staan er ook daar alweer een aantal prachtige evenementen op Benny Rodrigues te wachten waaronder Nachtiville, DSTRCT, Triangle XL, Drift, Thuishaven, ZeeZout en Glow In The Dark. Maar eerst is Toffler aan de beurt.

Zoals jullie weten zijn de ‘BR4U’ avonden steevast uitverkocht en ook zaterdag 5 september belooft dus weer een stomende clubsessie te worden tijdens Benny Rodrigues 4 U (5 hour set)!

Info
Tickets kosten in de presale € 10,- en zijn verkrijgbaar via Ticketscript.

beatsessions.com essential dutch edm platform