nieuws_thanks2

4 maanden later

Het voelt als een compleet jaar, maar toen we vandaag een blik op onze filosofie kalender wierpen bleek dat we op de dag af vier maanden bestaan. Toch prettig dat onze sponsor Tonecontrol vanaf dag 1 het vertrouwen in ons had. We hebben onze belofte dan ook waargemaakt.

De wereld van het bloggen was voor ons compleet nieuw en er lagen zeker in de eerste maand wat flinke bomen op de weg. Maar die hebben we overwonnen en vandaag tikt onze dagteller 1000 unieke bezoekers aan, daar zijn we jullie dankbaar om! We krijgen regelmatig te horen dat ons initiatief behoorlijk wat ‘review’-waarde biedt en dit zien we terug in de gemiddelde bezoekers-tijd. Zo’n zes tot zeven minuten spenderen jullie per dag aan deze website. Daarbij bestaat 56% uit vaste bezoekers en verwelkomen wij dagelijks 44% nieuwsgierige newbies.

Columns doen het hier goed en gast blogger Nijneman spant hierbij de kroon. Maar ook columns als deze, deze en deze blijken stuk voor stuk voor heel wat herkenning te zorgen. Ook de aanwinst van Tita ging niet onopgemerkt voorbij en jullie zijn duidelijk blij met de komst van DJ Vince. Oude sounds doen het goed maar in tech-house valt ook veel enthousiasme te vinden. Dit maakt ons zeer divers en dat is ook precies wat we claimen; geen hokjes!

We zetten onze liveshows uiteraard voort en dus binnenkort gewoon weer bezoek van Stichting Umleitung en ook Julius Vinci. Het label Sticky Green gaat een eigen show hosten en de kans dat DJ Vince zich op termijn gaat bemoeien met het hardere segment is obvious. Ook staat er een mooie samenwerking met Partyflock op de agenda en zodoende gaan wij lekker verder met hetgeen we leuk vinden; het brengen van nieuws over techniek, de scene, het maken van radio en vooral het uitstralen van het plezier dat we hierin meedragen!

Steun ons door je like te gunnen op onze Facebook pagina, daar tref je regelmatig nieuws en last minute broadcast aankondigingen die je niet op deze website zult vinden. Aanrader dus!

 

  • http://www.facebook.com/nijneman Michiel Pronk

    Helden! _0_ 4 maanden and still growing!

  • Edstar

    Mooi werk mannen

beatsessions.com essential dutch edm platform