nieuws_wasteland_2014

20 jaar wasteland!

Wasteland viert zijn twintigjarig bestaan! De eerste 2014-editie vindt plaats op 5 april (Amsterdam/Zaandam), gevolgd door Wastelands underground-editie op 4 oktober (Berlijn /Duitsland). De laatste verjaardagseditie zal plaatsvinden op 29 november (Amterdam/Zaandam).

Wasteland pakt dit jaar groots uit. In april zal niemand minder dan modeontwerper Dennis Diem een spectaculaire modeshow geven. Daarbij geven fetish icoon Empress Star en Marni Scarlet en anderen een fantastische show. DJ Luciën Foort, Benny Rodrigues, ROOG en meer zorgen voor een party vibe.

Wastelands intentie was van het begin af aan om de underground scene met trots naar buiten te brengen om zo de fetish lifestyle aan te moedigen en te vieren. Het organiseren van een groot evenement voor hetero’s, gays, en biseksuelen op basis van tolerantie en ruimdenkendheid, is altijd de sleutel geweest. Wastelands motivatie en passie is hierin nooit veranderd.

De laatste twee decennia blijft Wasteland haar publiek groots vermaken en streeft daarbij altijd naar verbetering. Elk feest heeft een ander thema om zo het beste uit de outfits, het decor, de shows en de speelse sfeer te halen – dit alles ondersteund met een sprankelende dosis theater.

Wasteland is een bijzondere en veelzijdige ervaring en bevat de volgende ingrediënten: modeshows door bekende internationale modeontwerpers, optredens van populaire DJ’s en VJ’s en excentrieke optredens welke je fantasie te boven gaan. Iconisch zijn Wastelands posters en flyers welke gecreëerd worden door topfotografen, stylisten en designers.

2014 Wordt een heel speciaal jaar voor Wasteland. Vier het twintigjarig bestaan mee in 2014. een bruisende twee decennia aan geweldige herinneringen!

beatsessions.com essential dutch edm platform