nieuws_thanks4

2 days after

Afgelopen vrijdag 5 april stond in het teken van de verjaardag van Mar / Sneaky-D. De studio was bepakt en bezakt met platenkoffers en vooral heel, heel veel dj’s en bezoekers! Een avond als deze moeten we niet al te vaak hebben want de katers zijn links en rechts in het land nog steeds voelbaar..

We gaan alweer richting de zondagavond, 2 days after. Man wat een avond en nacht hebben we gehad! De show opende met Ajoy en damn wat ging dat gelijk al goed los. Daarna pakte episch duo Stanton en Ricky da Dragon de stalen wielen over en wederom was het vol gas. En dan ineens staat Darkraver weer in de studio samen met Vince, need i say more? De ene briljante plaat (White Knight!) na de andere. Ooit getraind in ons eigen verborgen ninja-dj-kamp brachten Maynor en Stylo de volgende set, bril-jant. Lars en Panic zaten duidelijk ‘in a zone’ en verbaasde zonder enige moeite de aanwezige crowd met hun platen en skills. Omdat Alt10 voor de afsluiting van de avond ging besloot ik samen met Vince te draaien, prachtig! Daarna dan toch de laatste tunes op de stream die werd gebracht door mijn partner in crime; Alt10.

Ik bedank iedereen uit de grond van mijn hart voor deze waanzinnige birthday bash. Niet alleen is het bijzonder om zoveel DJ’s in een timetable te passen, ook blijft het vet dat de allesbepalende sfeer weer helemaal goud was. Een avond als deze maak je samen en dat valt goed te horen aan de opname. Lol, oldschool en alle remmen los.

DOTF RADIO

Natuurlijk zijn er een aantal mensen die ik in het bijzonder wil bedanken voor deze onwerkelijke avond,

– Vince
– Stanton
– Panic
– Ricky da Dragon
– Darkraver
– Lars
– Maurits&Gemma
– Lisette
– Leonie
– Hidde
– Laura
– Maxime
– Raymond
– Peter
– Ted
– Claudia
– Fam. Bannink

Greetings,
MaR

DOWNLOADEN MAAR!

  • Edstar

    Dit is wat mist mannen dus hopelijk gaan jullie hier mee door!!!!!!

  • http://www.facebook.com/nijneman Michiel Pronk

    Van wat ik tot nu toe gehoord heb, is het onmogelijk te bepalen welke set nu de beste was… mijn hemel wat een muziek!

  • http://www.facebook.com/hakkietakkie Peter van Vugt

    Jij ook bedankt Mar! Het was weer als vanouds!!

  • Pingback: Chicks with decks | Beatsessions.comBeatsessions.com()

beatsessions.com essential dutch edm platform