nieuws_16_november

16 november Beatsessions Radio

Wij blijven doen waar we goed in zijn en dus is het vrijdag 16 november weer tijd voor Beatsessions radio!

Onze website staat nog in haar kinderschoenen, voor ons dé reden om geen massale PR acties te starten. Wij gaan Beatsessions.com finetunen, er missen namelijk nog essentiële onderdelen. Anderzijds is het mooi om te zien dat wij dagelijks goed worden bezocht! Van origine zijn wij radio makers, secundair runnen wij dit online magazine dat de juiste onderwerpen uit de wirwar van nieuwsberichten pikt en de juiste snaar raakt als het gaat om technische wetenswaardigheden. Al met al pure winst.

Radiomakers moeten radio maken en dus is het vrijdag 16 november tijd voor Beatsessions Radio! Een live show vol tech-house met wederom bezoek van onze vrienden van Stichting Umleitung, DJ Spike, Ruwedata en een speciale gast die ons via de mail wist te overtuigen van zijn oldschool kwaliteiten.

En als we het dan toch hebben over oldschool.. op 15 december 2012 is het dan zover; de allerlaatste Thunderdome … De mannen van ID&T stoppen met de legende die voor het grote succes zorgde. Het was 1992 toen de Jaarbeurs in Utrecht de ultieme test kreeg te verduren. Een feest waarvan niemand durfde te geloven dat het zo een succes zou worden. Maar het werd werkelijkheid. Thunderdome werd een feit.

Om de legende van dit toch wel fenomenaal stukje organisatie-geweld van Nederlandse bodem nog eenmaal te vieren, starten wij een kleine maand eerder met een eerbetoon. En wel op 30 november.

Meer details volgen, maar kom alvast lekker in de mood met deze mix van Beatsessions resident Sneaky-D.

 • http://www.facebook.com/nijneman Michiel Pronk

  En nog steeds aan het twijfelen of ik de legendarische evenementen als herinnering houdt of dat ik de laatste Thunderdome ook echt ga bezoeken…

  • Waus

   ben bang dat dat al besloten is voor je met een uitverkocht huis..
   ik zat met hetzelfde idee 🙂

   • http://www.facebook.com/nijneman Michiel Pronk

    3 dagen voor dat Sancta Salaria mijn bankrekening kwam verblijden was het inderdaad al uitverkocht…

 • Renz

  Hier nog een. Het kan bijna niet beter worden dan het toen was. Maar de line-up .. jammie ..

 • mau&rel

  Top! Wij tunen weer gezellig in. 🙂

 • Simon

  Present!

beatsessions.com essential dutch edm platform