nieuws_dotf_end.fw

15 YEARS OF DOTF // Welcome to the Mad House

15 jaar DOTF radio, going out with a bang! De tijd vliegt soms sneller dan ons lief is, terugkijkend vanaf een zolderstudio in Spijkenisse waar de muffe lucht van nachten lang radio maken nog hangt en waaraan het gros van Oldschool draaiend Nederland minimaal één bezoek heeft gebracht, is het tijd voor de laatste show van Defenders of the Faith.

Op vrijdagavond 7 april duikt dit Oldschool collectief nog een laatste keer in de bakken met de afgestofte platen voor een way over the top gigantische radio show!

Oprichter Mar viert zijn 40e levensjaar en neemt afscheid van zijn 15 jaar oude concept-kindje. Ooit geïnspireerd geraakt door de klanken van ‘For Those Who Like To Groove’ is er geen betere afsluiting mogelijk dan samen met de man die daarvoor verantwoordelijk was: Robin Albers.
Dit alles bij elkaar kan geen toeval zijn, een teken dat deze avond voorbestemd is om legendarisch te worden.

Uiteraard is de avond en nacht niet alleen voorzien van Robin ‘Jaydee’ Albers, maar ook van een veelvoud aan oud DOTF gedienden zoals DJ’s Stanton, Panic, Darkraver en Vince.

Minder bekend, maar niet minder berucht, zijn DJ’s als Xrazz, Maynor, Denz, Tumbler & Spy-D, C.mon, Alt10, Da Lex en relatieve nieuwkomers Hidde VB & Dusty Gloves. Zij zullen ook vol overgave de vergeten sounds van vroeger draaien. En natuurlijk geeft Mar / Sneaky-D zijn acte de presence.

Video streamen is het woord van deze avond en nacht! Niet alles is oud bij DOTF, qua techniek gaat DOTF met de tijd mee en verzorgt daarom een live video stream welke zijn weerga niet kent! Op veler verzoek ontvangt DOTF deze avond ook Vinyl Vinnie en Wizz X, redelijke legendes in de hedendaagse oldschool videostream -wereld.

Vrijdagavond 7 april bezoek je vanaf 18:30 het facebook account van Beatsessions https://www.facebook.com/Beatsessions voor alle live-feed vanuit de studio.

De avond zal een nacht worden die in de ochtend pas haar einde kent. De timetable tref je op donderdag 6 april via Partyflock en Beatsessions.com.

DOTF bedankt Partyflock voor de waanzinnige kickstarter, zonder Partyflock geen DOTF!

Lets go out with a bang!

Cya april 7’th

beatsessions.com essential dutch edm platform