nieuws_nieuwe_show

Akerslootse dj korsakoff meest begeerd

De 31-jarige DJ Korsakoff uit Akersloot is door duizend mannelijke bezoekers van de website Partyflock.nl verkozen tot de meest begeerde DJ. Lindsay van der Eng, zoals DJ Korsakoff eigenlijk heet, draait melodieuze hardcore. Ze kreeg 41,7 procent van de stemmen. De Duitse Miss Nine (Kristin Schrot) is met 26,3 procent van de stemmen op de tweede plaats geëindigd.

Garrix
DaY-Már maakt de top drie met 16,8 procent van de stemmen compleet. Ook aan duizend vrouwelijke feestgangers is gevraagd welke mannelijke DJ zij het meest begeren. Ook bij die verkiezing voert een Noord-Hollander de lijst aan.

Amstelvener Martin Garrix, onder meer bekend van de hit Animals, staat met 26,5 procent van de stemmen met stip op één. Afrojack uit Spijkenisse staat op de tweede plaats (20,6). Armin van Buuren uit Leiden staat op drie (17,6 procent).

Tiësto
Opvallend is dat Bredanaar Tijs Michiel Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, de minst begeerde DJ is. Omdat de 46-jarige DJ nog altijd tot de beste ter wereld hoort, concludeert Partyflock.nl dat het uiterlijk van een dj niet altijd iets zegt over diens populariteit.

beatsessions.com essential dutch edm platform