nieuws_tomorrowland_2015

Pussy lounge madness op Tomorrowland

Op 26 juli 2015 reist Pussy lounge voor de tweede keer af naar het grootste dance-festival van Europa: Tomorrowland in Boom, België. Vorig jaar zorgde het freestyle circus voor twee spectaculaire zondagen met 100% complete madness tijdens de jubileumeditie van Tomorrowland. Het kan niet gek genoeg op Pussy lounge, dus verwacht ook dit jaar weer de vetste freestyle beats, dwaze acties van de residents en een flinke dosis sexy entertainment!

Ben je benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check hier de aftermovie. Ook dit jaar is Tomorrowland binnen no-time uitverkocht. Diegene die een kaartje hebben weten te bemachtigen kunnen de Pussy lounge residents, danseressen en gast-deejays vergezellen in de Pussy lounge tent, die weer volledig op zijn kop gezet zal worden.

Line-up
Paul Elstak
Darkraver
Mark with a K
Luna
Dr. Rude
Vince
Ruthless
The Viper
Ronald-V
Francois
Lowriderz

Hosted by Ruffian

De Pussy lounge formule
Pussy lounge staat voor 100% complete madness! De vijf residents Paul Elstak, Ruthless, Darkraver, The Viper en Ruffian zorgen iedere editie voor een daverende show. Ze voorzien het publiek van de vetste Freestyle beats en zetten de boel volledig op stelten! Ze worden op het podium vergezelt door een groot aantal danseressen die een sexy twist geven aan de show. Hiernaast zijn er altijd allerlei gekke specials aanwezig om in, over of op het publiek te gooien. Verwacht één groot feest, want dat is Pussy lounge; hoe gekker hoe beter, alles kan en alles mag! Dit ook met betrekking tot de muziek. Van jump tot Hardcore: alle hardere stijlen, zowel nieuwe tracks als klassiekers, komen namelijk voorbij.

Summer tour
Het enige echte Freestyle circus kun je deze zomer bezoeken op maar liefst drie locaties. Op 6 juni is de Asterdplas in Breda het podium voor Pussy lounge at the Park. Hierna reist het concept op 26 juli af naar België voor de hosting op Tomorrowland. Tot slot is Pussy lounge op 15 augustus de één na grootste stage tijdens Decibel outdoor festival 2015. Je kunt dus drie maanden achter elkaar genieten van zomerse Pussy lounge edities!

Website
Voor meer informatie over Pussy lounge op Tomorrowland check je deze website.

beatsessions.com essential dutch edm platform