nieuws_classic_trance_2015_2

The Classics of Trance

De strandjutters van Bloemendaal hebben in het mulle duinzand de eerste krokusjes ontdekt. Het zonnetje is er bij gaan schijnen en het paviljoen van Beachclub Fuel staat weer klaar voor een schitterend zomerseizoen. Het moge duidelijk zijn, Bloemendaal is klaar voor The Grand Opening. Zondag eerste Paasdag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Management ‘The Classics of Trance’ Opwarmen? Nee, meteen de beuk erin!

De artiesten die Fuel klaar heeft staan om het zomerseizoen Paasbest te openen staan te popelen om de classics weer eens tevoorschijn te toveren. Het zijn dan ook alle vijf raspaardjes uit de geschiedenis van trance. In een korte opsomming zullen niemand minder dan RAM, Mark Sherry, Signum, Misja Helsloot en Ruben Verhagen de houten pilaren van de strandclub testen. Als het pand 1e Paasdag overleeft dan staat het voor de rest van de zomer goed.

De early birds vlogen de deur uit en dat geeft wel aan dat iedereen er weer zin in heeft. Fuel verkoopt de kaarten, à € 15 via een link op haar eigen website http://www.beachlcubfuel.nl en via Ticketscript. Aan de deur zijn de kaarten iets duurder.

Zorg dat je dus snel een ticket bemachtigt en kom eerste Paasdag stampen (kijk wel uit voor de eitjes) op die heerlijke trance classics in Fuel. Het evenement start om 17.00 en eindigt om 01.00 uur.

beatsessions.com essential dutch edm platform