nieuws_metz_sunday

Metz on sunday

Op zondag 23 november is The Real House Event na een legendarische editie in het Wtc te Rotterdam terug in haar favoriete intieme locatie: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur.

Met opnieuw een heerlijke line-up en het beste publiek zal dit concept op deze datum opnieuw zichzelf gaan bewijzen waarom dit het leukste feest op de zondag is!

Metz on Sunday legt iedere keer de lat weer hoger en ook qua muzikale invulling is het op zondag 23 november wederom op een hoog niveau. Wie gaan daar dit keer voor zorgen in de dj booth? Om te beginnen een exclusieve 2 uur (!) set van Erick E! Erick heeft zelf aan de organisatie aangegeven graag een wat langere set te draaien voor het ultieme Metz gevoel. Dat kan natuurlijk alleen maar beaamd worden! Een nieuwe naam op de poster is die van De la Montagne, maar dit is zeker geen onbekende. De la Montagne is namelijk de nieuwe artiestennaam van DJ Denniz, die al jaren meeloopt in de scène en ook een graag geziene gast is op de dansvloer van Metz. Een van de beste Nederlandse warm-up dj’s in het huis van Metz dus! De Rotterdamse sound met dikke vocalen, basslines en het Champions League niveau onder de house wordt geregeld door Chris Rox en Jasper Clash. Vocaal zit het deze avond meer dan goed met live vocals van MC Stanford!

De online voorverkoop van dit feest is inmiddels online en kaarten zijn voor maar 15 euro te verkrijgen via Ticketscript of bij een Primera winkel bij jou in de buurt!

beatsessions.com essential dutch edm platform