nieuws_parkzicht_2014

25 jaar Parkzicht

Parkzicht is Nederlands langstlopende houseconcept en bestaat dit jaar 25 jaar; reden voor een feestje! Op zaterdag 29 november organiseert b2s traditiegetrouw de jaarlijkse officiële reünie in het Maasgebouw te Rotterdam. Voor alle Park-liefhebbers is deze avond vol klassiekers ondertussen vaste prik in de party agenda!

Je wordt tijdens de avond meegenomen op een reis door het verleden waarbij alle hoogtepunten van deze legendarische periode aan bod komen. Trouwe Parkzicht bezoekers weten als geen ander dat deze club 25 jaar geleden mede verantwoordelijk was voor de opkomst van de House in Nederland en hiernaast de geboorteplek van ‘Gabber’ is.

Kom alvast in de Parkzicht sfeer met de trailer:

Line-up
Distortion
Joshua
Lars
Ludie
Mystery Guest
Panic
Parkneger
Pat C
Paul Elstak
Psyckodj
Ricky da Dragon
Rob
Stanton
MC: Joe

Net zoals voorgaande jaren zullen deze nacht, verdeeld over drie area’s, alle Parkzicht residents plaatsnemen achter de decks. Hiernaast zijn er ook een aantal gast DJ’s uitgenodigd die in de afgelopen 25 jaar ook hebben bijgedragen aan het Parkzicht-gevoel of op een andere wijze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de scene. Een hele speciale Mystery Guest zal zijn opwachting gaan maken in de DJ booth tijdens deze jubileum editie.

De voorverkoop begint op zaterdag 13 september om 13.00 uur via de b2s ticketshop. Voor meer informatie over het evenement check je de Parkzicht website. Zorg er voor dat je er op tijd bij bent, want deze reünie-nacht is ieder jaar sneller uitverkocht!

Parkzicht bestaat 25 jaar, dit is inmiddels al heel wat jaren geleden. b2s wil je er dan ook op attenderen dat er voor dit speciale evenement een minimum leeftijd is vastgesteld van 25 jaar of ouder. Vergeet dus ook niet je ID mee te nemen naar dit evenement.

beatsessions.com essential dutch edm platform