dj_talk_tonecontrol_10_jaar

10 jaar tonecontrol!

Onze doelgroep bestaat grotendeels uit liefhebbers van EDM waarbij het gros ook nog eens graag aan knopjes zit. Ludiek, maar waar.

Gelukkig staat Nederland groots op de kaart in muziekland, en is het aanbod van DJ apparatuur dan ook zeer divers. Maar waar koop je in dat bos van aanbieders nu het liefst je spullen? Ga je voor de mass-stores waarbij klant contact schijnbaar niet meer of minder is dan die chagrijnige blik achter de kassa, koop je online goedkoop maar is er altijd gezeik over retourzendingen? Of kies je voor vakmensen die passie uitdragen en altijd tegen scherpe prijzen, voorzien van juist advies, jou met de juiste equip naar huis laten gaan, dan wel online adviseren? Wij waren er al wat jaartjes achter, het antwoord is Tonecontrol.

En dat Tonecontrol er toe doet bewijst het 10 jarig jubileum, een feestje dat we zullen vieren ook! Geheel in stijl van de jarige gaan we gratis en voor niets compleet uit ons dak in ‘Storing’ ter Haarlem, en dit alles op zaterdag 26 januari. De line up liegt er potdomme niet om, wij waren al verkocht bij het zien van de naam Paul Hazendonk, snel even aanhaken en meedoen dus.

Vanuit Beatsessions HQ’s zeggen wij; Tonecontrol, van harte gefeliciteerd en op naar het volgende feestje!


ToneControl 10 jaar
zaterdag 26 januari
23.00 – 04.00

Storing Haarlem ( Houtplein 12 | 2012 DG | Haarlem )

Benedenzaal: Eigentijds&Eigenwijs, Artee & Mark McTavish, Paul Hazendonk en ‘MYSTERY DJ’
Bovenzaal: Kleine Dondersteen, Lucky Charmes en meer (TBA) 

  • Patricia

    Dat klinkt als een goed feestje, Hazendonk daar heb ik wel een ritje voor over naar Haarlem. Krijgen we een goodiebag mee? 😉 😉

beatsessions.com essential dutch edm platform